Jdi na obsah Jdi na menu

Žhavé novinky na další sezónu! Prozradí vám je přímo návrhářka Ivana Albrechtová

4. 5. 2024

Krásný den všem!

Srdečně vás zdravím u sledování další reportáže. Doufám, že jste měli příjemný měsíc duben a že se nám zase zpět vrátily slunečné dny a bude to zase na háčkování venku, někde v parku nebo na zahrádce - takové chvíle si moc užívám.
Ta dnešní reportáž bude o něco delší než obvykle, bude plná novinek a nových přízí, nových materiálů, nových barev. 
V reportáži mám pro vás také zachycené nové příze, na které jsem natrefila v prodejně Vlnika v Praze a především - jak jsem vám slíbila v minulé reportáži - jsem navštívila paní Ivanu Albrechtovou v sídle Vlniky, v Jindřichově Hradce a navštívila jsem úžasný, obrovský sklad plný klubíček - a nejenom klubíček - i různých doplňků, vychytávek a galanterie. Paní Iva mi představila, co nového se chystá a mám tu možnost předat tyto informace zase vám. Setkání bylo úchvatné, inspirující a zase mě nakoplo do dalšího tvoření. Snad se mi podaří vám toho nadšení přenést i na vás.

Kromě toho vás ve video reportáži seznámím s projekty, které mám hotové, připravená a již jen zbývá pro vás sepsat návody a natočit video návody. Dále vám prozradím, co chystám na další období a není toho zrovna málo. Pojďme si společně užít povídání a reportáž! A po reportáži, jako vždy, i vyhlášení výherců klubíček na vyzkoušení.

 

E-BOOK HÁČKOVÁNÍ S LÁSKOU A NEBESKOU 

Jsem moc ráda, že se vám líbí můj e-book a děkuji za vaše vzkazy, děkovná slova a milé komentáře.

E-book si již stáhlo přes 500 lidí a je stále k dispozici ZDARMA. Do příští reportáže připravím souhrn vašich vzkazů a také přání na další návody.

Kdo ještě nemá stažený e-book? HÁČKOVÁNÍ S LÁSKOU A NEBESKOU jedná se o soubor více než 60 projektů s návody a videonávody za celý rok 2023!

Můžete si stáhnout e-book jako pdf s tříděným obsah a odkazy, aby se vám lépe hledal návod, který potřebujete. Tento soubor je ZDARMA a můžete jej sdílet se svými kamarádkami a přáteli. Vzhledem k velikosti je nutné si HÁČKOVÁNÍ S LÁSKOU A NEBESKOU stáhnout z odkazu (nelze zaslat jako přílohu do mailu). Klikněte na odkaz nebo na obrázek e-booku a napište si o HÁČKOVÁNÍ S LÁSKOU A NEBESKOU 

https://forms.gle/DKsJzjVD4NZn3JSj9 

hackovani-s-laskou-a-nebeskou-2023.jpeg

 

POKRAČUJE HRA O KLUBÍČKA A MÁ SVOJI FACEBOOK SKUPINKU

Oblíbená HRA O KLUBÍČKA! pokračuje a mám radost, že fungují bezvadně i nová pravidla! O klubíčka zdarma na vyzkoušení si můžete psát vždy celý měsíc pod reportáž a ve skupince můžete sledovat, kdo co z vyhraného klubíčka vytvořil. A nejsou to jen výrobky z vyhraných klubíček, ale vítáme všechny vaše nápady, výrobky, projekty i návody. 

Skupinka je otevřená pro všechny, kteří se chtějí podělit o svoje výrobky.

Háčkování, pletení a tvoření z JEDNOHO KLUBÍČKA. Tipy, inspirace a návody.

https://www.facebook.com/groups/1048496239530572 

crochet-drawstring-petals-bag.png

Ve skupince panuje fajn a příjemná atmosféra a děkuji za inspirativní věci, které zde sdílíte, budeme se vzájemně dál podporovat a povzbuzovat, moc se na to těším. 

 

PRAVIDLA HRY O KLUBÍČKO:

  • Neváhejte, mrkněte na reportáž a napište do komentáře pod video, jaké máte zkušenosti s prezentovanými přízemi nebo kterou přízi byste rádi vyzkoušeli a co byste uháčkovali nebo jaké barvy byste zvolili a na jaký model máte v plánu.
  • Sledujte mou facebookovou stránku Nebeska Creative Studio nebo stránku skupinky Z JEDNOHO KLUBÍČKA.

  • Každý měsíc obdrží 3 vylosovaní klubíčko jako dárek. Vylosovaní budou zveřejněni na facebookové stránky vždy na začátku měsíce za měsíc předchozí
  • Vylosovaný mě musí po zveřejnění kontaktovat, sdělit adresu a kontakty pro zaslání klubíčka a to do 15. dne daného měsíce  
  • Klubíčko je zasíláno zdarma v rámci České republiky a Slovenska
  • Výherce musí po obdržení klubíčka odtajnit klubíčko, které získal a zveřejnit výrobek, který z klubíčka vytvořil 
  • Výrobek musí být zveřejněn do 6 měsíců od obdržení klubíčka

Těším se na všechny vaše reakce a komentáře, vždy mě svými reakcemi potěšíte a uděláte radost!

Nezapomeňte sledovat moji facebookovou stránku nebo skupinku Z JEDNOHO KLUBÍČKA, kde zjistíte, kdo dostane dáreček, klubíčko na vyzkoušení.

Zde https://www.facebook.com/nebeskacreative​

 

SPOLEČNÉ HÁČKOVÁNÍ - SETKÁNÍ McHÁČEK

Stejně jako v předchozích měsíci a už pravidelně pokračovalo setkání háčkařek a pletařek, setkání skupinky McHáček. Už se z našich setkání stala taková tradice a máme prima partu. Tentokrát jsem měla na srazu rozháčkované pončo a protože jsem v dubnu měla krátkou dovolenou, pončo se mi podařilo doháčkovat a tak jej na příští sraz ráda vezmu ukázat. A Míša se pochlubila svými úžasnými šortkami - děsně jí slušely a hned si šortky dala na seznam projektů, které bych také ráda vyzkoušela. Další setkání je plánované na polovinu května, termín dám vědět na mé facebook stránce, budu ráda, když se přidáte a užijeme si setkání společně. 

 

NOVÁ VIDEA ZVEŘEJNĚNÁ V BŘEZNU:

OBLÍBENÉ NÁVODY 

V dubnu jste se pustily do háčkování letních šatů Dolly a já mám radost, že vás fakt baví, tento návod se stal jeden z nejoblíbenějších v dubnu:

A opět jste se vrátili k háčkování šatů Duhová víla - to je taková stálice mezi návody na háčkované šaty.

Mezi nejsledovanější návody se zařadila i tato videa: 

 

JAKÉ PŘÍZE SI TENTO MĚSÍC UKAZUJEME?

Zde jsou odkazy na příze, které si ukážeme:

Christie
1 klubíčko: 150 g / 630 m / 95 % bavlna + 5 % polyester
Pestrá paleta barev, jemně sladěných v postupném tónovaní, to je příze Christie. Vlákno je složeno ze 4 nitek v příjemném složení bavlny a polyesteru. Uháčkujete z ní velmi originální modely, ať už módní šátky, šály, čepice nebo svetříky. Z 1 klubka zhotovíte veliký šátek, ze 4 klubek svetřík. Je vhodná zejména pro háčkování.
https://www.vlnika.cz/z15037-prize-christie

Alze Diva Fine SILKY EFEKT

1 klubíčko: 100 g / 650 m / 100 % polyakryal / klasická letní příze 

Jemnější verze lesklé akrylové příze DIVA v jednobarevném provedení, určená k pletení a háčkování letních modelů.

https://www.vlnika.cz/z24793-prize-diva-fine

 

Alize Diva Batik

https://www.vlnika.cz/z2113-prize-diva-batik

1 klubíčko: 100 g / 350 m / 100 % akryl

Letní příze v krásných barevných odstínech, které se při pletení postupně mění. Tato příze se dá kombinovat i s jednobarevnou variantou DIVA.

Cilka
https://www.vlnika.cz/z2105-prize-cilka
1 klubíčko: 100 g / 280 m / 100 % akryl
Velmi oblíbená příze pro pletení i háčkování. Kvalitní řetízkové zpracování této příze usnadňuje práci a na úpletu úžasně vyniká jakýkoliv vzor. Často se používá na háčkování dětských čepiček, halenek nebo lehkých svetříků.

Zincir
1 klubíčko: 500 g / 110 m / 100 % polyester
https://www.vlnika.cz/z12924-prize-zincir
Pružná, pletená dutinková šňůra a průměru 5 mm. Je určena především ke kreativnímu tvoření. Vyrobit si z ní můžete třeba kabelku, tašku, prostírání, koberec nebo puffy, či košíky.
Jehlice a háček č.8-10.

Basics Superfine
1 klubíčko: 100 g / 450 m / 100 % akryl
https://www.vlnika.cz/z24863-prize-basics-superfine
Velmi příjemná letní akrylová klasika, která je ideální pro pletení i háčkování řady různých výrobků.

 

 

A pořád je tu tolik báječných klubíček, které bych ráda vyzkoušela!
Tak zase příště... Budu se těšit za měsíc s další reportáží.

Nemáte nyní čas sledovat video reportáž
Připněte si článek na vaši nástěnku na Pinterestu a vraťte se k ní později.


O klubíčka si můžete psát celý měsíc!

A během následujících týdnů se s prezentovanými přízemi budete setkávat v mých video návodech. 

Mám od vás ještě několik dalších témat, o které jste si psali, že by vás zajímaly a postupně zařadím do návodů. Pokud byste měli jakékoliv nápady a doporučení, neváhejte a určitě mi zase napište!

 

pin-it-for-later-logo-1.jpeg

12.jpg

 

MÁTE OTÁZKY? BUĎME V KONTAKTU - PŘIDEJTE SE K MOJÍ Facebook Skupince!

Doufám, že jsou pro vás články v mém blogu užitečné. Pokud máte jakékoliv další doplňující otázky, připomínky nebo komentáře, neváhejte se připojit k mé skupince na FACEBOOK. Tato skupinka je vytvořená ke sdílení příspěvků, obrázků, fotografií, pokládání otázek, vkládání komentářů a myslím, že si tak můžeme všichni vzájemně pomoci, pokud si nevíme rady. 

A co nás čeká dál? 

Uložte si tento návod. Připněte si návod na vaši nástěnku na Pinterestu a můžete se k němu kdykoliv vrátit. 

Ponechte komentář: Velice si vážím vaší zpětné vazby a každý komentář mě potěší. Napište mi, jak se vám návod a video návod líbil. 

Sdílejte příspěvek na sociálních sítích Instagram a Facebook: Pokud si uháčkujete projekt podle mého návodu, nezapomeňte se pochlubit vaším dílem a sdílet s ostatními, označte váš příspěvek tagem @sonanebeska.

Moc se těším, až mi ukážete, jak se vám háčkování povedlo! 

Zajímají vás další podobná videa? Nestihli jste předchozí reportáže z obchodu? Chcete načerpat inspiraci a podívat se na nová klubíčka? Zde je pro vás připravený playlist, kde si jistě vyberete! 

Háčkovaní - tipy, inspirace, soutěže a zábava

Přemýšlíte už jaké šaty na léto? Možná vás zaujme některý těchto návodů  ❤️

Zajímají vás další návody ZDARMA? Co třeba návody na PONČA A KARDIGANY?
V mé kolekci háčkovaných návodů naleznete tyto návody zdarma a doplněné video návody. Podívejte se na tyto oblíbené:

♥♥♥

Přeji vám příjemné háčkování a budu ráda, pokud mi dáte vědět, jak se vám dílo vydařilo. Budu také ráda za každou vaši zpětnou vazbu ♥

Líbil se vám tento příspěvek a návod? Nezapomeňte jej lajkovat a sdílet svoji radost na sociálních sítích mezi svými přáteli a jako poděkování pro mě, tím mi i umožníte dále připravovat nové projekty a návody pro vás všechny.

Neváhejte se přihlásit k odběru dalších video návodů nebo se přidat do naší party na facebookuinstagramu či pinterestu. Budete mít stále aktuální přehled a informace, co nového připravuji a neujde vám žádný z mých nápadů a návodů.

V případě jakých dotazů k návodu jsem vám k dispozici. Návody zde uvedené jsou autorské, prosím používejte je jen pro vlastní potřeby. Návod a velikost je zpracován pro výše uvedenou konkrétní přízi a vybraný háček a také pro můj způsob háčkování. V případě, že použijete jinou přízi či háček, nezapomeňte, že velikost a výsledek se může lišit, každá máme svůj způsob háčkování, držení háčku a utahování. 

Ještě jednou děkuji za pozornost, za váš čas a přízeň a budu se těšit u mých dalších příspěvků.

♥♥♥